Porsche Beograd Ada Ponude i akcije

Audi već danas oblikuje svet sutrašnjice. Sa progresivnom tehnologijom i strastvenom kreativnošću. Otkrijte raznovrsnost naših Audi modela sada.

  1. Ponude i akcije
  2. Savršena kombinacija performansi i luksuza
15.03.2023
Ponude i Akcije

Savršena kombinacija performansi i luksuza

Dobro došli u svet gde stil i performanse idu ruku pod ruku. Audi A4 je jedan od najpopularnijih modela u našoj ponudi, predstavlja savršen izbor za one koji traže vrhunski automobil sa izuzetnim performansama.

A4


Audi A4 se može pohvaliti prepoznatljivim i sofisticiranim izgledom, sa pažljivo osmišljenim detaljima koji ga izdvajaju iz mase. Sa oštrim linijama i sportskim izgledom, ovaj automobil pruža izvanredan izgled i nagoveštava snagu koju poseduje.

Savršeno dizajnirana karoserija, naglašava njegovu aerodinamičnost, čime se postiže maksimalna efikasnost i performanse. Sa naglašenim linijama na bokovima i haubi, ovaj automobil privlači poglede gde god da se pojavi.

Image
Image
Image

Iz ponude izdvajamo, 2,0 - litarski dizel motor koji razvija 204 konjske snage, izuzetno snažan motor, koji Vam omogućava da uživate u nezaboravnom iskustvu vožnje. Uz odličnu aerodinamiku i vrhunski dizajn, ovaj automobil nudi izuzetnu vožnju i savršeno prianjanje na putu.

Ali to nije sve, Audi A4 dolazi sa brojnim luksuznim karakteristikama koje ga čine jedinstvenim. Uz metalik boju i felne veličine 19 inča, ovaj automobil ima izuzetno privlačan izgled. Matrix LED svetla daju mu modernu i sofisticiranu estetiku, dok crvene kočione čeljusti dodaju sportski šarm.

Image

Unutrašnjost je savršena kombinacija udobnosti i tehnologije. Sa izuzetno udobnim, komfornim sedištima i naprednim sistemima asistencije, vožnja u Audi A4 je prava poslastica za Vaša čula.

Sve u svemu, ovo je automobil koji Vas neće razočarati. Ako tražite vrhunsku kombinaciju performansi, stila i tehnologije, ne tražite dalje - Audi A4 je pravi izbor za vas.

Preuzmite informativnu ponudu sa specifikacijom opreme i specijalnom cenom u PDF formatu.

Tokom predstojećeg sajma automobila u periodu od 22. – 28. marta, naš tim će biti tu da odgovori na pitanja i pomogne Vam u pronalaženju modela koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

Biće to idealna prilika da se upoznate sa najnovijim trendovima, tehnologijom u automobilskoj industriji i provedete vreme u zabavnom i uzbudljivom okruženju koji pruža Audi brend.

Očekujemo Vas u Hali 3 Beogradskog sajma, gde ćete moći da saznate više o našim specijalnim ponudama ili u našem salonu automobila na lokaciji Radnička 4, Beograd.

Marija Marković

Prodajni savetnik

Mirjana Ćelić

Prodajni savetnik

Saša Bogosavljević

Prodajni savetnik

Saša Macura

Prodajni savetnik

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.