Porsche Ada Ponude i akcije

Sve aktuelne ponude i akcije možete pronaći ovde, na jednom mestu.

  1. PONUDE I AKCIJE
  2. Savršena kombinacija performansi i luksuza
15.03.2023
Ponude i Akcije

Savršena kombinacija performansi i luksuza

Dobro došli u svet gde stil i performanse idu ruku pod ruku. Audi A4 je jedan od najpopularnijih modela u našoj ponudi, predstavlja savršen izbor za one koji traže vrhunski automobil sa izuzetnim performansama.

AUDI A4


Audi A4 se može pohvaliti prepoznatljivim i sofisticiranim izgledom, sa pažljivo osmišljenim detaljima koji ga izdvajaju iz mase. Sa oštrim linijama i sportskim izgledom, ovaj automobil pruža izvanredan izgled i nagoveštava snagu koju poseduje.

Savršeno dizajnirana karoserija, naglašava njegovu aerodinamičnost, čime se postiže maksimalna efikasnost i performanse. Sa naglašenim linijama na bokovima i haubi, ovaj automobil privlači poglede gde god da se pojavi.

Image
Image
Image

Iz ponude izdvajamo, 2,0 - litarski dizel motor koji razvija 204 konjske snage, izuzetno snažan motor, koji Vam omogućava da uživate u nezaboravnom iskustvu vožnje. Uz odličnu aerodinamiku i vrhunski dizajn, ovaj automobil nudi izuzetnu vožnju i savršeno prianjanje na putu.

Ali to nije sve, Audi A4 dolazi sa brojnim luksuznim karakteristikama koje ga čine jedinstvenim. Uz metalik boju i felne veličine 19 inča, ovaj automobil ima izuzetno privlačan izgled. Matrix LED svetla daju mu modernu i sofisticiranu estetiku, dok crvene kočione čeljusti dodaju sportski šarm.

Image

Unutrašnjost je savršena kombinacija udobnosti i tehnologije. Sa izuzetno udobnim, komfornim sedištima i naprednim sistemima asistencije, vožnja u Audi A4 je prava poslastica za Vaša čula.

Sve u svemu, ovo je automobil koji Vas neće razočarati. Ako tražite vrhunsku kombinaciju performansi, stila i tehnologije, ne tražite dalje - Audi A4 je pravi izbor za Vas.

Pozovite nas na dole navedene brojeve telefona ili posetite naš izložbeni salon u Beogradu u ulici Radnička br. 4 i sami se uverite o kakvom automobilu je reč.

Marija Marković

Prodajni savetnik

Mirjana Ćelić

Prodajni savetnik

Saša Bogosavljević

Prodajni savetnik

Saša Macura

Prodajni savetnik

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.