Porsche Ada Ponude i akcije

Sve aktuelne ponude i akcije možete pronaći ovde, na jednom mestu.

  1. PONUDE I AKCIJE
  2. Priđi i oseti strast
07.03.2023
Ponude i Akcije

Priđi i oseti strast

Novi CUPRA Leon Boost je umetničko delo, sa elegantnim linijama i sportskim dizajnom koji će skrenuti pažnju na Vas gde god da krenete. Ovaj automobil je idealan za sve one koji traže vrhunske performanse, jedinstveni dizajn i visoki kvalitet.

CUPRA Leon

"CUPRA Leon, our closest model to the ground, for skin-on-skin emotions with the asphalt. Will you dare to come this close."

Ispod haube, nalazi se 1,5 - litarski turbo motor koji isporučuje 150 konjskih snaga. Takođe, ovaj motor nudi odličnu ekonomičnost, sa procenjenom kombinovanom potrošnjom od 5,4 l/100km.

Standardno je uparen sa šestostepenim manuelnim menjačem, ali 7 - stepeni automatski DSG menjač sa dvostrukim kvačilom je takođe dostupan kao opcija.

Za sve one koji vole brzinu, sportske performanse u ponudi je i 2,0 - litarski TSI motor koji isporučuje neverovatnih 190 konjskih snaga.

Image
Image
Image
Image

CUPRA Leon Boost, dolazi sa nizom naprednih funkcija, uključujući adaptivni tempomat, upozorenje o napuštanju trake, automatsko kočenje u slučaju nužde i infotainment sistem sa ekranom osetljivim na dodir sa integracijom pametnog telefona. Takođe, nudi udoban i prostran enterijer, sa visokokvalitetnim materijalima i naprednim bezbednosnim funkcijama.

Sve u svemu, CUPRA Leon Boost 1.5 TSI je odlična opcija za one koji traže sportski i praktičan kompaktni automobil koji nudi dobar balans performansi i potrošnje goriva. Bez obzira da li vozite autoputem ili se krećete gradskim ulicama, CUPRA Leon 1.5 TSI će sigurno pružiti privlačno i prijatno iskustvo u vožnji.

Pozovite nas na dole navedene brojeve telefona ili posetite naš izložbeni salon u Beogradu u ulici Radnička br. 4 i sami se uverite o kakvom automobilu je reč.

Jovana Nešković

CUPRA Master
Telefon +381 11 3530424
Mob. +381 63 236 626
Fax 

Miroslav Konstantinović

CUPRA Master

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.