Porsche Beograd Ada Ponude i akcije

Audi već danas oblikuje svet sutrašnjice. Sa progresivnom tehnologijom i strastvenom kreativnošću. Otkrijte raznovrsnost naših Audi modela sada.

  1. Ponude i akcije
  2. Snažan, elegantan i beskompromisan
15.03.2023
Ponude i Akcije

Snažan, elegantan i beskompromisan

Predstavljamo Vam Audi Q5 - vrhunski SUV sa perfektnim spojem snage, elegancije i vrhunske tehnologije. Ovaj automobil je dizajniran da pruži vrhunske performanse i udobnost, a ujedno i da privuče pažnju gde god da se pojavi.

Q5 AUDI


Sa unapređenim dizajnom i sofisticiranom tehnologijom, Audi Q5 pruža udobnost i stil kojim se Audi modeli ističu. Snaga i performanse su osigurane zahvaljujući snažnim motorima, dok intuitivna tehnologija čini vožnju jednostavnom i zabavnom. Ovaj model je dostupan u nekoliko varijanti, uključujući plug-in hibrid verziju kao i verziju sa pogonom na svim točkovima.

Image
Image
Image

Iz ponude izdvajamo 2,0 litarski dizel motor sa 204 konjske snage koja garantuje izuzetnu snagu i dinamičnost, omogućavajući Vam da brzo i sigurno stignete do svog cilja.

Osim vrhunskih performansi, Audi Q5 dolazi sa nizom opcionala dodatne opreme od kojih bismo izdvojili: 19 inčne aluminijumske felne koje čine ovaj automobil ne samo impresivnim, već i vrlo funkcionalnim. Matrix LED svetla sa OLED svetlima pozadi i kočione čeljusti u crvenoj boji su samo neke od karakteristika koje naglašavaju sofisticiranost i eleganciju ovog automobila.

Image

Prostran i luksuzan enterijer pruža udobnost i prostor za celu porodicu. Bezbednost vozača i putnika je takođe prioritet, a Audi je poznat po vrhunskim sigurnosnim funkcijama koje su uključene u ovaj automobil.

Ukratko, Audi Q5 je vrhunski SUV koji spaja impresivnu snagu s visokom praktičnošću i estetikom. Njegove performanse i tehnologija će Vas ostaviti bez daha, dok njegova udobnost i prostornost čine putovanja nezaboravnima. Iskusite vrhunski luksuz i stil u novom Audi Q5!

Preuzmite informativnu ponudu sa specifikacijom opreme i specijalnom cenom u PDF formatu.

Tokom predstojećeg sajma automobila u periodu od 22. – 28. marta, naš tim će biti tu da odgovori na pitanja i pomogne Vam u pronalaženju modela koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

Biće to idealna prilika da se upoznate sa najnovijim trendovima, tehnologijom u automobilskoj industriji i provedete vreme u zabavnom i uzbudljivom okruženju koji pruža Audi brend.

Očekujemo Vas u Hali 3 Beogradskog sajma, gde ćete moći da saznate više o našim specijalnim ponudama ili u našem salonu automobila na lokaciji Radnička 4, Beograd.

Marija Marković

Prodajni savetnik

Mirjana Ćelić

Prodajni savetnik

Saša Bogosavljević

Prodajni savetnik

Saša Macura

Prodajni savetnik

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.