Porsche Beograd Ada Ponude i akcije

Doživite taj čisti Barselona osećaj i osećaj slobode. Ovo je SEAT. Otkrijte raznovrsnost modela i pronađite svoj SEAT model iz snova.

  1. Ponude i akcije
  2. Snaga i udobnost u savršenom balansu
18.03.2023
Ponude i Akcije

Snaga i udobnost u savršenom balansu

Ukoliko tražite vozilo koje je praktično, moderno i udobno za Vašu porodicu, SEAT Tarraco je savršen izbor za Vas. Sa naprednom tehnologijom i inteligentnim sistemima za pomoć u vožnji, vozači se mogu osećati sigurno i ugodno, dok se putnici mogu opustiti u prostranoj kabini koja nudi brojne mogućnosti.

SEAT Tarraco


Njegova impozantna spoljašnost zrači samopouzdanjem. Uspešno spaja veličanstven i atraktivan dizajn sa aerodinamičnim oblikom, što mu daje sportski i elegantan izgled. Opremljen sa LED svetlima napred i pozadi, Tarraco pruža dovoljno svetla i sigurnosti u svim uslovima vožnje.

Unutrašnjost je upečatljiva i vrlo prostrana. Sa sedištima presvučenim kvalitetnim materijalima i prostranim kabinom, ovaj SUV pruža udobnost za svakog putnika. Zadnja sedišta se mogu sklopiti kako bi stvorili više prostora za teret i drugu opremu, što ga čini izuzetno praktičnim.

Image
Tarraco
Tarraco

SEAT Tarraco nudi nekoliko različitih motora, uključujući snažan 2,0-litarski dizelski motor sa 150 ili 200 konjskih snaga i 1,5-litarski benzinski motor sa 150 konjskih snaga. Standardno je uparen sa šestostepenim manuelnim menjačem, ali 7 - stepeni automatski DSG menjač sa dvostrukim kvačilom je takođe dostupan kao opcija. Takođe, kao opcija postoji i pogon na sva četiri točka koji pruža vrhunske performanse i bolju stabilnost na putu i van njega.

Iz ponude izdvajamo, 2,0-litarski dizel motor sa 150 konjskih snaga koji nudi snagu i ekonomičnost koja će Vas oduševiti. Sa svojim impresivnim ubrzanjem i terenskim sposobnostima, Tarraco je savršen izbor za one koji traže svestran SUV.

Ako ste više zainteresirani za benzinski motor, Tarraco sa 1,5-litarskim benzinskim motorom i 150 konjskih snaga, nudi Vam još jednu odličnu opciju. Ovaj motor nudi glatko ubrzanje i snagu koja je potrebna za jedan ovakav SUV, dok istovremeno nudi veoma ekonomičnu potrošnju goriva.

Image

Bez obzira koju verziju odaberete, ovaj automobil će Vas oduševiti svojim prostranim interijerom, impresivnim stilom i naprednom tehnologijom. Opremljen naprednim sigurnosnim sistemima, poput adaptivnog tempomata, upozorenje o napuštanju saobraćajne trake, automatsko kočenje u slučaju nužde i sistem za pomoć pri parkiranju, Tarraco Vas čuva dok vozite.

Ukratko, SEAT Tarraco 2,0-litarskim dizel motorom i 150 konjskih snaga i benzinskim motorom zapremine 1,5 litara i 150 konjskih snaga nude Vam izbor performansi koje će Vas impresionirati. Bez obzira da li tražite svestranost, ekonomičnost ili snagu, SEAT Tarraco je savršen izbor za Vas.


Pozovite nas na dole navedene brojeve telefona ili posetite naš izložbeni salon u Beogradu u ulici Radnička 4 i sami se uverite o kakvom automobilu je reč.


Nova isporuka vozila je stigla na lager! Ova posebna ponuda važi dok traju zalihe. Detaljnu ponudu sa tehničkim karakteristikama i specifikacijom opreme preuzmite u PDF formatu

Jovana Nešković

Prodajni savetnik

Miroslav Konstantinović

Prodajni savetnik

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.