Porsche Beograd Ada Ponude i akcije

Doživite taj čisti Barselona osećaj i osećaj slobode. Ovo je SEAT. Otkrijte raznovrsnost modela i pronađite svoj SEAT model iz snova.

  1. Ponude i akcije
  2. SEAT Ateca Vas vodi na vožnju bez granica!
14.06.2023
Ponude i Akcije

SEAT Ateca Vas vodi na vožnju bez granica!

Model koji osvaja svojim sportskim dizajnom, sofisticiranom tehnologijom i izvanrednim performansama. SEAT Ateca će Vas oduševiti u svakom smislu, bilo da se radi o gradskoj vožnji ili avanturama na otvorenom.

SEAT Ateca


Iz ponude izdvajamo model sa motorom 1.5 TSI, jačine 150 KS i manuelnim menjačem sa 6 brzina koji će Vas oduševiti svojom snagom i preciznošću. Ovaj model Vam pruža svestranost i izuzetne performanse, bez obzira na kom se terenu nalazite.


SEAT Atece Style paket opreme, uključuje navigacioni uređaj i ekran dimenzije 9.2", koji Vam pruža intuitivno i praktično upravljanje putem. Uz funkcije kao što su Mirror Link, Apple CarPlay i Android Auto, možete jednostavno povezati svoj pametni telefon i uživati u bezbednom i zabavnom putovanju.

Image
Image
Image

Aluminijumske felne veličine 17" Dynamic Brilliant Silver STYLE dodatno ističu sportski izgled ovog modela. Prednji LED farovi i LED dnevna svetla pružaju odličnu vidljivost i dodatnu sigurnost tokom vožnje, dok parking senzori pozadi olakšavaju manevrisanje na uskim mestima.


Uz tempomat - uređaj za regulaciju i ograničenje brzine, možete održavati optimalnu brzinu tokom dužih vožnji, čime se osigurava udobnost i štednja goriva. Keyless System omogućava Vam startovanje motora bez ključa, što Vam olakšava pristup vozilu i čini svaku vožnju praktičnom i bezbednom.


Ovaj model će Vas gotovo sigurno osvojiti svojom izvanrednom snagom, sofisticiranom tehnologijom i vrhunskim dizajnom.


Pozovite nas na dole navedene brojeve telefona ili posetite naš izložbeni salon u Beogradu u ulici Radnička 4 i sami se uverite o kakvom automobilu je reč.


Nova isporuka vozila je stigla na lager! Ova posebna ponuda važi dok traju zalihe. Detaljnu ponudu sa tehničkim karakteristikama i specifikacijom opreme preuzmite u PDF formatu.

Jovana Nešković

Prodajni savetnik

Miroslav Konstantinović

Prodajni savetnik

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.