Porsche Beograd Ada Ponude i akcije

Doživite performanse na najvišem nivou i postanite deo plemena CUPRA. Otkrijte svoj CUPRA favorit sada.

  1. Ponude i akcije
  2. Oslobodite avanturistu u sebi
08.03.2023
Ponude i Akcije

Oslobodite avanturistu u sebi

Predstavljamo Vam savršen SUV za vozače koji zahtevaju stil, performanse i inovacije. Svojim elegantnim dizajnom i naprednom tehnologijom, CUPRA Formentor se razlikuje od bilo kog drugog SUV modela na putu.

CUPRA Formentor

"Feel another way."

Dostupan je u različitim varijantama u rasponu od 150 do 310 konjskih snaga, uključujući benzinske i dizel motore. Svaki od njih pruža neverovatnu snagu i obrtni moment, uz izuzetno ubrzanje i impresivne performanse. Pogon na svim točkovima dodatno osigurava bolje prijanjanje na putu.

Iz ponude izdvajamo 1,5 - litarski turbo motor koji isporučuje 150 konjskih snaga, optimalna snaga za bilo koju avanturu. Kada se tome pridoda i savršeno uparen automatski 7 – stepeni DSG menjač i pogon na prednje točkove, Formentor je agilan i moćan u svakom pogledu.

Image
Image
Image

Unutrašnjost, prepuna naprednim funkcijama, uključujući digitalnu instrument tablu, veliki informacioni ekran osetljiv na dodir i paket sistema za pomoć vozaču koji Vam pomažu da ostanete bezbedni i da u svakom momentu imate potpunu kontrolu nad automobilom. Svojom prostranom kabinom i izdašnim tovarnim prostorom, CUPRA Formentor je podjednako praktičan koliko i moderan.

Image

Ono što ga zaista izdvaja je njegov jedinstveni dizajn. Svojim oštrim uglovima i izvajanim linijama, CUPRA Formentor je pravi zaokret u izboru, privlači pažnju na putu i ​​postavlja novi standard za dizajn u SUV segmentu.

Dakle, ako tražite moderan SUV koji nudi stil, performanse i inovacije, ne tražite dalje, CUPRA Formentor je pravi izbor.


Preuzmite detaljnu ponudu sa specifikacijom opreme i tehničkim podacima u PDF formatu.

WELCOME TO CUPRA

Tokom predstojećeg sajma automobila u periodu od 22. – 28. marta, naš tim će biti tu da odgovori na pitanja i pomogne Vam u pronalaženju modela koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

Biće to idealna prilika da se upoznate sa najnovijim trendovima, tehnologijom u automobilskoj industriji i provedete vreme u zabavnom i uzbudljivom okruženju koji pruža CUPRA brend.

Očekujemo Vas u Hali 1 Beogradskog sajma, na našem štandu, gde ćete moći da se upoznate sa ponudom i saznate više o našim specijalnim ponudama.

Radujemo se Vašem dolasku!

Jovana Nešković

CUPRA Master

Miroslav Konstantinović

CUPRA Master

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.